درب شیشه ای ریلی به سبب سبک طراحی که دارد معمولا در فضاهای اداری یا فروشگاهی و در بعضی موارد در دکوراسیون داخلی منزل مورد استفاده قرار می گیرد. اگر فضای کافی در کناره های ورودی برای سُر خوردن درب ها وجود داشته باشد می توان از درهای ریلی و کشویی دستی استفاده کرد. در غیر اینصورت باید به سراغ درب های داخلی چوبی که به شکل نود درجه باز می شدند رفت.
بزرگترین مزیت درهای شیشه ای ریلی، اشغال کردن کمتر فضا توسط آنهاست. این مدل درها چون زاویه دار باز نمی شوند در نتیجه فضای پیرامون خود را درگیر نمی کنند. بطوریکه شما می توانید با خیال راحت وسایل مورد نظر خود را در اطراف درب بچینید. در شرایطی که برای باز شدن درب های داخلی قدیمی (نود درجه) حداقل بین 50 تا 80 سانتی متر فضا خالی نیاز است تا در کاملا باز شود.
روی درب های شیشه ای با دستگاه های مخصوص طرح و شکل مورد نظر را پیاده سازی می کنند تا نمای تزیینی و دکوراتیو به خود بگیرد و از شکل و شمایل ساده و معمولی بیرون بیاید. در ادامه می توانید چند نمونه مدل از این درهای کشویی و شیشه ای تزیینی و زیبا را می توانید ببینید.
تنها عیب درهای کشویی شیشه ای، وزن سنگینی است که آنها دارند و در مقایسه با مدلهای چوبی وزن بیشتری را دارا هستند. در ساخت این مدل درهای مدرن معمولا از شیشه های با ضخامت بالا استفاده می شود تا احتمال شکستن درب کاهش یابد و همین افزایش ضخامت افزایش وزن را در پی دارد. البته چون درب ها به شکل کشویی و بصورت دستی باز و بسته می شوند اگر از ریل های با جنس خوب و روان بهره برده شود کاربر چندان وزن سنگینی را احساس نمی کند. ولی موضوع مهمتر این است که سقف یا دیوار حمالی که قرار است این ورق شیشه ای روی آن نصب شود باید قدرت نگهداری آنرا را داشته باشد و به مرور زمان دچار ترک و شکستگی نشود.
نشر اختصاصی : نوبرانه