دیوارهای داخلی اتاق پذیرایی ایرانی معمولا با رنگ های کرم یا سفید پوشش داده می شود. برای اینکه سردی و بی شیله پیلگی این رنگ های خنثی تا حدی کاهش پیدا کند از تزیینات دیواری بزرگ و کوچک استفاده می شود. این ایده پردازی تا حدی فضای سرد اتاق پذیرایی را به سمت زیبایی سوق می دهد ولی کمی تکراری و نخ نما شده است. برای جذابتر کردن دکوراسیون اتاق پذیرایی، بعضی از طراحان دکوراسیون به سراغ رنگ سیاه یا همان مشکی می روند.
در این سبک از طراحی دکوراسیون اتاق پذیرایی، یکی از دیوارها با رنگ سیاه پوشش داده می شود یا اصلا به سراغ متریالی متفاوت تر از باقی دیوارها می روند و به شکل دیوار کاذب، یک هاشور سیاه روی دیزاین پذیرایی منزل می کشند. سیاه ذاتا رنگی است که چشم ها را به سمت خود جذب می کند و از این لحاظ بهره گیری از آن روی یکی از دیوارها ایده خلاقانه ای به نظر می آید. چون دیگر بیننده به صورت محض روی دیوارهای سفید رنگ که چهار طرف اتاق پذیرایی را پر کرده اند مکث نمی کند و حساس نمی شود.
حالا این دیوارهای سیاه تبدیل به فضایی مناسب برای نصب تزیینات و تجهیزات اتاق پذیرایی و نشیمن می شوند. تلویزیون، شومینه یا تابلوهای دیواری و دیگر تزیینات خانگی می توانند روی این دیوار جا بگیرند. پیاده سازی این خلاقیت روی دیوارهای سفید رنگ کار ساده ای است ولی برگشت از آن چندان کار ساده ای نیست. پس برای اینکه همچین ایده ای در اتاق پذیرایی پیاده شود حتما باید شبیه سازی های لازم از قبل انجام بگیرد و یک تصویر گرافیکی و دیجیتالی از نمای نهایی پروژه وجود داشته باشد و بعد از تایید صاحبخانه، استارت کار زده شود.














منبع : نوبرانه