خاکستری رنگی است که از تیرگی سفید شروع می شود و تا روشنی سیاه ادامه پیدا می کند. در زبان عامیانه ما این رنگ وقتی روشن است طوسی نامگذاری می شود و وقتی تیره تر می شود و به سمت مشکی خیز برمیدارد لقب خاکستری می گیرد. همانطور که شاید در خیلی از منازل دوستان و اقوام دیده باشید باید خاکستری را بعد از کرم و سفید، بعنوان محبوب ترین رنگ برای دکوراسیون و مبلمان ایرانی دانست. عشق وافر ما ایرانی ها نسبت به رنگ های خنثی باعث شده تا خاکستری، خود را تا مقام سوم رنگ های محبوب ایرانی بالا بکشد.
کانونی ترین بخش چیدمان اتاق پذیرایی، مبلمان آن است و بعد از آن نوبت به دیگر اجزای داخلی که می تواند فرش یا شومینه باشد می رسد. حالا که با امپراطور چیدمان اتاق پذیرایی که مبلمان های نشیمن هستند آشنا شدیم نوبت آن می رسد که رخت و لباس خاکستری بر تن آنها کنیم و ببینیم که دکوراسیون پذیرایی به چه شکلی در می آید. نکته اول این است که هر چه رنگ خاکستری مبلمان ها روشن تر می شود نما و جلوه آنها محوتر می شود و در واقع قدرت عرض اندام کمتری پیدا می کنند. خوبی این موضوع این است که دیگر تزیینات اتاق پذیرایی بیشتر به چشم می آیند و خاکستری، خیلی توی ذوق نمی زند.
ولی اگر رنگ مبل پذیرایی، خیلی خاکستری بشود و به اصطلاح تیرگی آن به چشم بیاید آنوقت است که دکوراسیون پذیرایی با جذبه تر و رسمی تر به چشم می آید. در اتاق پذیرایی های کوچک ، استفاده از رنگ بندی خاکستری تیره برای مبل ها چندان ایده جالبی نمی تواند باشد چون کمی فضا را خفه و دلگیر جلوه می دهد. بد نیست در این مواقع از رنگ های شاد و روشن کمک بگیرید تا تیرگی دکوراسیون کمتر به چشم بیاید.
مبلمان های خاکستری رنگ یک حسن بزرگ دارند که با همه رنگ های تیره و روشن از هر خانواده و درجه ای هماهنگ می شوند. مثلا اگر دوست داشته باشید می تواند روی مبل ها از کوسن های رنگ نارنجی و زرشکی یا سفید و مشکی بهره ببرید. دست شما برای انتخاب رنگ دوم و سوم باز است و مطمئن خواهید بود که در ترکیب رنگهای شاد یا خنثی با خاکستری، مشکل خاصی پیش نمی آید و به هر شکلی می توانید این تنوع رنگی را در اتاق پذیرایی منزل رقم بزنید.
نشر اختصاصی : نوبرانه